VLOGS

Vlog 155 - Rooftop Walk Rotterdam

In juni stond de Coolsingel centraal voor een zeer ludieke "tentoonstelling" over de verschillende mogelijkheden met de vele daken in Nederland. Via een tijdelijke brug kon je vanaf het dak van het World Trade Center de Coolsingel oversteken naar het dak van de Bijenkorf. TrojTV zou TrojTV niet zijn als we dit niet zelf zouden willen ervaren!. Uiteraard vergezeld door onze vriendjes van #PeaceVlog.


Vlog 154 - Moeder/Dochter trip London deel 2

Helaas komt aan alle leuke dingen een eind en zo ook aan deze korte trip! MAAARRRRR uiteraard niet voor ze nog wat leuke dingen gaan doen in de binnenstad van Londen.


Vlog 153 - Moeder/dochtertrip Londen deel 1

Vlog 152 - Van der Valk Schiedam - Staycation

Schiedam is een spiksplinternieuwe locatie rijker waar je voor je overnachtingen naar "toucan". Oftewel "van der Valk Hotel Schiedam". Dat moest natuurlijk even getest worden, dus hebben we die "zware taak" dan maar op ons genomen. #VanDerValk #HotelSchiedam #NiceToSchieYou #SchieYouSoon #ValkExclusief #SlapenInEigenStad #Staycation #NotGifted #GewoonZelfBetaald #Review #JortEnSuusOnTheRoad

Vlog 151 - Disneyland Paris 30th anniversary party

Een drukke Disney Dag

De dag na de party bleek een zeer drukke dag te zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Na het ontbijt, gingen we op jacht naar wat nieuwe snacks, aten we bij de Steakhouse in Village en genoten we van het vuurwerk... Attractieteller van die dag: 1!!!!